SPECIALIST - NIVÅ 2

FORDYPNINGSKURS FOR DEG SOM ER HUDTERAPEUT

dermalogica

KJEMISK PEELING

Dermalogica har alltid vært dedikert til en sunn hudhelse og utviklingen av effektive behandlinger som gir resultater. Møt Pro Power Peel – et effektivt og fleksibelt system av kjemiske peelinger som lar deg tilpasse behandlingen. Designet som 30 og 60 minutters prosedyrer, komplimenterer de dine modulbaserte PRO behandlinger.

dermalogica

MÅLRETTET BEHANDLING PIGMENTERING

Hvem vil ha jevnere, glødende hud? Alle! Enten kunden din har grå og gusten hud eller sliter med hyperpigmentering er dette kurset for deg. Du vil lære om forskningen bak pigmentering og hvordan vår målrettet behandling pigmentering med profesjonelle produkter og effektive ingredienser gir resultater. Kurset vil gi deg all kunnskapen, teknikkene og ekspertisen du trenger for å behandle pigmentering og jevne hudtonen og sette opp en kur/program til dine kunder.

dermalogica

MÅLRETTET BEHANDLING ALDRING

Dermalogica målrettet behandling aldring retter seg mot en rekke hudproblemer ved aldrende hud, inkludert linjer og rynker, spenst og tørr, gusten hud. I dette kurset vil du lære mer om forskningen bak hudaldring og produkter som brukes i målrettet behandling aldring og hvordan oppnå suksess med kur/program. Dette er en ideell behandling for å oppnå en revitalisert og jevnere hud

dermalogica

MÅLRETTET BEHANDLING AKNE

Dermalogica målrettet behandling akne en effektiv behandling for utbrudds- og aknedisponert hud. Behandlingen er utviklet for å klarne tilstopninger, roe ned betente kviser og redusere postinflammatoriske merker etter utbrudd ved hjelp av aktive ingredienser og beroligende teknikker. Med denne behandlingen lærer du hvordan du tilpasser behandling til ulike aknetilstander.

dermalogica

MÅLRETTET BEHANDLING SENSITIVITET

Et vanlig kjennetegn ved sensitiv hud er skadet hudbarriere.  Når hudbarrieren er skadet vil huden lett bli dehydrert og miljøforurensning og mikrober trenger lettere ned i huden. Dette kan gi i rødhet, irritasjon, tørrhet og ubehag.

Dermalogica målrettede behandling sensitivitet retter seg mot en rekke sensitive hudproblemer, inkludert
irritasjon, rødhet, tørrhet og tilstander som eksem og rosacea. Den vil bidra til å redusere inflammasjon og roe ned huden, tilføre fuktighet og bygge opp hudbarrieren igjen.  På dette kurset vil du lære mer om hudens immunrespons og hvordan tilpasse profesjonelle behandlinger som jobber målrettet mot sensitiv og irritert hud.