CERTIFIED

BLI KJENT MED DERMALOGICA

Disse kursene er grunnlaget for deg som skal bli forhandler. Kursene har fokus på salgsspekteret, profesjonelle produkter og dermalogicas skreddersydde behandlinger.

SPECIALIST

FORDYPNINGSKURS I BEHANDLINGER

Lær deg dermalogicas målrettede behandlinger; kjemisk peeling, pigmentering, aldring, akne og sensitivitet

EXPERT

PROFESJONELL EKSPERT

Disse kursene tar deg til ekspertnivået og gir deg store konkurransefortrinn på det profesjonelle hudpleiemarkedet. På dette nivået deltar du i workshops i temaene hudaldring, akne, hyperpigmentering og sensitiv hud.

ØVRIGE KURS

DERMAPLANING

Kun for hudterapeuter og kosmetiske sykepleiere

Dermaplaning er en strukturforbedrende behandling som optimaliserer cellefornyelsen, jevner ut hudoverflaten og forsterker effekten av aktive ingredienser. Ved bruk av
en sylskarp kirurgisk skalpell fjernes døde hudceller og fine dunhår og etterlater huden myk, glatt og klar. Behandlingen har ingen nedetid, noe som gjør den attraktiv for mange kunder. Kursdagen har et praktisk fokus, men du får også en grundig teoretisk fordypning for å sikre du kan bruke Dermaplaning så effektivt som mulig i kombinasjon med dine behandlingsprodukter. Du får både gi og oppleve Dermaplaning.

Startpakke, opplæringsmanual og diplom er inkludert i kursavgiften.

MICRO- OG NANONEEDLING

Kun for hudterapeuter og kosmetiske sykepleiere

Microneedling er en metode som lager «mikrokanaler» i huden for å stimulere vekstfaktorer som bidrar til økt kollagenproduksjon. Dette er en praktisk workshop hvor vi går gjennom det grunnleggende og også mer avanserte teknikker med mikro- og
nanoneedling. Kursdagen har et praktisk fokus, men du får også en grundig teoretisk fordypning for å sikre at du kan bruke micro- og nanoneedling så effektivt som mulig i kombinasjon med dine behandlingsprodukter. Du får både gi og motta Micro- og Nanoneedling.

Opplæringsmanual og diplom er inkludert i kursavgiften.

AVANSERT DERMALOGICA KJEMISK PEELING

Videregående kurs for terapeuter som har gjennomført og utfører dermalogica kjemisk peeling.

På dette kurset vil du lære hvordan du kan øke kundenes resultater gjennom å heve din kunnskap om peelingsystemet vårt, prepping, påføringsteknikker og ulike programmer og hvordan justere protokollen på riktig måte. Etter et dypdykk ned i all informasjonen blir det en praktisk økt hvor du vil gi og motta Dermalogica kjemisk peeling.

IDI EDUCATION BOOSTERS

Education Boosters er kortere webinarer som tar for seg temaer som;

  • "IDI Webinar Rosacea" - et kort og informasjonsrikt webinar for deg som skal behandle den inflammatoriske tilstanden
  • "IDI Webinar Superhelter" - Om A- & C-Vitamin, om bransjens mest dokumenterte ingrediens, retinolens fordeler og ulike former for C-vitamin.
  • "IDI Webinar Hetetokter og kalde fakta" - om overgangsalder, vi ser på sammenhengen mellom de hormonelle forandringene i overgangsalderen og huden.