EXPERT - NIVÅ 3

HØYESTE NIVÅ AV SERTIFISERINGER

dermalogica

PROFESJONELL EKSPERT: HUDALDRING

Bli en ekspert på hudaldring!
Avansert ekspert-workshop hvor vi dypdykker ned i vitenskapen om hudstruktur og funksjon, samtidig som vi fortsatt gjør denne informasjonen relevant i forhold til livsstilsfaktorer og kundevennlige samtaler.  Utforsk biologiske endringer og døgnrytme, for å forstå når huden reparerer seg optimalt; få vitenskapen bak ingrediensene som lager overskrifter fra retinol til vitamin C og peptider.

dermalogica

PROFESJONELL EKSPERT: AKNE

Å oppnå klarere hud avhenger av ekspertråd! Avansert ekspert workshop hvor vi dypdykker ned i vitenskapen om hudstruktur og funksjon, samtidig som vi fortsatt gjør denne informasjonen relevant i forhold til livsstilsfaktorer og kundevennlige samtaler.  Forstå kritiske hormonelle faktorer, sammen med den nyeste forskningen om hvordan kosthold og stress påvirker akne. Hvordan trygt behandle utbrudd og akne arr.

dermalogica

PROFESJONELL EKSPERT: HYPERPIGMENTERING

Hyperpigmentering er vanskelig å behandle og krever ekspertforståelse av utløsendefaktorer og årsaker for å oppnå resultater.  Avansert ekspert-workshop
hvor vi dypdykker ned i vitenskapen om hudstruktur og funksjon, samtidig som vi
fortsatt gjør denne informasjonen relevant i forhold til livsstilsfaktorer og
kundevennlige samtaler.  Utforsk graviditet og stress, sammen med hudtraume og UV-påvirkning. Bli i stand til å svare på vanskelige kundespørsmål om resultater og produkt.

dermalogica

PROFESJONELL EKSPERT: SENSITIV HUD

Med stadig økning i hudsensitivitet
blir ekspertkunnskap på dette området stadig viktigere. Avansert ekspert
workshop hvor vi dypdykker ned i vitenskapen om hudstruktur og funksjon,
samtidig som vi fortsatt gjør denne informasjonen relevant i forhold til livsstilsfaktorer og kundevennlige samtaler.  Utforsk de viktigste bidragsyterne til sensitivitet - fra klima og miljø, til stress, hormoner og hudpleieprodukter. Lær hvordan du følger opp en kunde som har en hudreaksjon.